Ventilasjonsfilter, Exvent/Enervent Pingvin XL, komplett sett

kr 789,00 kr or subscribe and save up to 15%

Hvorfor er vi så opptatt av kvaliteten på filteret?

Alle våre filtre er sertifisert og testet etter norske forhold. De er laget etter norsk standard, det som kalles ISO16989 på fagspråket. Dette sikrer den høyeste kvalitet på filtrene. Men hva betyr kvalitet når det kommer til luftfiltre?

Høy filtreringsevne

– fanger selv de minste partiklene
Dette er viktig for å fange selv de minste partiklene, som eksempelvis virus, eksos, bakterier, nanopartikler, fint svevestøv osv.– som faktisk er de mest skadelige å puste inn i hjemmet ditt. EPM1 65% som alle våre tilluftsfilter er er bedre en den gamle betegnelsen F7. Forskning viser att det må være mer en 60% rensing for å bedre inneluften (link til rapporten), alle våre filtre er 65%, mangen konkurrenter leverer 50-55%

Perfekt passform til ditt ventilasjonssystem

– sikrer optimal filtrering
Perfekt passform til ditt ventilasjonssystem sikrer best mulig filtrering.

Støvbærende egenskaper

– syntetisk materiale for tiltrekning av støv
Filtret har bedre bæreevne på støvet over tid fordi det er produsert i syntetisk materiale, som tiltrekker støv enklere – kontra glassfiber som mange produsenter benytter seg av. (Glassfiber er faktisk farlig å puste inn, i tillegg er det spesialavfall i motsetning til materialet vi bruker). Her er info om posefiltrene og her er til kompaktfiltrene.

Vi leverer bare 1 kvalitet på alle våre filtre, fordi det er den som er best for deg og din bolig, enkelt og greit!

13 på lager (kan restbestilles)

Choose a purchase plan:
Kjøp nå med

Produktnr: WEX004 Kategori:

Beskrivelse

Slik øker vi både luftkvalitet og livskvalitet

Visste du at vi tilbringer 95 % av vår tid innendørs? Dette tilsvarer over 12 000 liter inneluft i døgnet. Det er mye luft som pustes inn. Men det mange ikke er klar over, er at de ikke behandler denne luften riktig. Det er her vi kommer inn! Luftig leverer ventilasjonsfilter til ditt ventilasjonssystem, som sørger for best mulig inneklima i din bolig.

Hvorfor burde du være opptatt av ventilasjonsfiltre?

Hjemme har vi mange ulike partikler – døde hudceller, svevestøv, allergener, pollen, bakterier og eksos. Alt dette blir til støvpartikler som du puster inn. Dersom vi ikke skifter ventilasjonsfiltre ofte nok, vil det kunne dannes mugg, og ventilasjonsfiltrene kan tettes av partiklene. Dette hindrer frisk luft inn i hjemmet og er direkte helseskadelig. Ellers takk, sier vi.

Luftig husker for deg!

Vi ønsker å gjøre det enklest mulig for deg. Med vårt filterabonnement sender vi automatisk ventilasjonsfilteret din bolig trenger, slik at du slipper å huske på ventilasjonsfilterbytte selv. Alle våre filterabonnement er uten bindingstid eller oppsigelsestid.

Tilleggsinformasjon

Vekt 0,7 kg
Dimensjoner 56 × 30 × 13 cm
Filtreringsgrad tilluftsfilter

ePM1 65%

Filtreringsgrad avtrekksfilter

ePM10

Passer til ventilasjonsystemene

Pingvin XL

Størrelse tilluft (bredde - dybde - høyde)

484x216x58

Størrelses avtrekk (bredde - dybde - høyde)

484x216x58

Produsentens varenummer

45435